Nieuwtjes en feitjes:

01/07 Heerlijk weekendje zeilen op de Westeinder. Avondje ervoor BBQ, feest en camperen net brabantse vrienden en waterwerk scouting.

30/06 Dunja heeft haar propedeuse in 1 jaar gehaald op de Hogeschool van Amsterdam. Oftewel P-in-1 op de HvA !!
30/05 Kyra heeft nu voor de 2e keer haar jaar met alle vakken afgesloten. Ze gaat haar 3e (en laatste) jaar in voor Media studies at Portsmouth University.
01/04 Dunja is geinstalleerd als welpenleiding. Installatie
28/03 Nick diploma uitreiking. Foto pagina
07/02 Nick heeft zijn bachelor of science defense succesvol afgerond. Begint aan Master opleiding aan de TU Delft.
16/09 Kyra weggebracht voor het 2e jaar in Portsmouth. Om te studeren aan de University of Portsmouth. Adres Kyra: (als je dit leest, stuur een kaartje!)
     168 Walmer Road
     Portsmouth, Hampshire
     England, UK

Contact :

Mail: RoSaNiKyDu
Mail: Dunja
Mail: Kyra
Mail: Nick
Mail: Sandra
Mail:  Roland
  Vereniging:

RoSaNiDu: Scouting Paula Geerts Groep Hoofddorp. Sandra doet alle acties van de vereniging. Roland is voorziter. Nick is leiding van de scheepsmaatjes en junioren. Dunja is lid van de Loodsen en is daarnaast ook welpenleiding bij de Shanti-horde. Ons clubblad (Roland redactie) geeft een mooi overzicht van de vereniging:
't Honknieuws 2012
't Honknieuws 2014
't Honknieuws 2015
't Honknieuws 2016
't Honkje 2017

 Goede (en leuke) doelen:

Dunja is naar de World Jamboree in Japan geweest. Haar troep is genaamd Nemo WJ2015. Je kunt alle ervaringen zien op de Nemo website van scouting nederland of Nemo facebook pagina... 

Nick is met 11 andere nederlanders en 8 belgen naar de Filippijnen gegaan om daar vrijwilligers werk te doen in 2013. Sinds 2008 is MyCebu onderdeel van de Vriendschapsband Haarlemmermeer Cebu(VHC). Hier eerste kennismaking van Filippijnen met Nick.

Via Kiva zorg je voor de armen in deze wereld, die met een duwtje in de rug verder kunnen komen. Dit door leningen uit te delen via internet het zogenaamde microfinanciering. Wij maken deel uit van de groep "Nerds voor Entrepeneurs" wil je lid worden van die groep, laat mij je uitnodigen!!
Bij Artisklas hebben we na een bezoek, op 3 oktober 2015, met de Shantihorde van Scouting Paula Geerts, besloten om een stinkdier, genaamd Nymph te adopteren.
Bij Ecomare hebben we na mooi bezoekje aan Texel op 1 mei 2010 een zeehondje geadopteerd. Haar naam is Rianne. Het gaat goed met Rianne, via haar foto kom je meer te weten.