Nieuwtjes en feitjes:

24/09 Nick heeft zijn diploma opgehaald en is officieel Ir. Nick Ivens

22/09 Chingu komt erbij, zie foto pagina.
Juni Na een verlengde stage-periode werkt Kyra vanaf 1 augustus full-time bij Uniboek Uitgeverij Het Spectrum te Amsterdam.
April Nick werkt bij Hoogheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard, zie overzicht
09/11 Nick heeft zijn thesis verdedigd en de Professor heeft gezegd dat Nick is geslaagd voor zijn Master of Science.
18/07 Kyra Graduation day! - Diploma uitreiking in Portsmouth!

Contact :

Mail: RoSaNiKyDu
Mail: Dunja
Mail: Kyra
Mail: Nick
Mail: Sandra
Mail:  Roland
  Vereniging:

RoSaNiDu: Scouting Paula Geerts Groep Hoofddorp. Sandra doet de grote acties van de vereniging. Roland is voorziter. Nick is leiding van de scheepsmaatjes en voorzitter Plusscouts Dunja is lid van de Loodsen en is daarnaast ook welpenleiding bij de Shanti-horde. Ons clubblad (Roland redactie) geeft een mooi overzicht van de vereniging:
't Honkje 2017
't Honkje 2018
't Honkje 2018 nu als overzicht over 2018, uitgave 2019

 Goede (en leuke) doelen:

Dunja is naar de World Jamboree in USA geweest. Je kunt bij contingent zoeken naar IST. Haar troep is genaamd TaaiTaai. Je kunt alle ervaringen zien op de website van scouting nederland (klik hier links op het logo) of TaaiTaai facebook pagina hier rechts... 

Dunja is naar de World Jamboree in Japan geweest. Haar troep is genaamd Nemo WJ2015. Je kunt alle ervaringen zien op de Nemo facebook pagina hier rechts... 

Nick is met 11 andere nederlanders en 8 belgen naar de Filippijnen gegaan om daar vrijwilligers werk te doen in 2013. Sinds 2008 is MyCebu onderdeel van de Vriendschapsband Haarlemmermeer Cebu(VHC). Hier eerste kennismaking van Filippijnen met Nick.

Via Kiva zorg je voor de armen in deze wereld, die met een duwtje in de rug verder kunnen komen. Dit door leningen uit te delen via internet het zogenaamde microfinanciering. Wij maken deel uit van de groep "Nerds voor Entrepeneurs" wil je lid worden van die groep, laat mij je uitnodigen!!
Bij Artisklas hebben we na een bezoek, op 3 oktober 2015, met de Shantihorde van Scouting Paula Geerts, besloten om een stinkdier, genaamd Nymph te adopteren.

Bij Ecomare hebben we na mooi bezoekje aan Texel op 1 mei 2010 een zeehondje geadopteerd. Haar naam is Rianne. Het gaat goed met Rianne, via haar foto kom je meer te weten.