Nieuwtjes en feitjes:

14/03 Kyra is weer thuis!!

04/03 Nieuwe pagina voor kroonkurken toegevoegd.
26/02 Nick begonnen aan Masterstage op TU Delft.
20/10 Uitreiking van Propedeuse op de Hogeschool van Amsterdam. Engineering - Faculteit Techniek - Product Design.
12/10 Achtertuin verbouwen. Najaar 2017. Paar kiekjes.

Contact :

Mail: RoSaNiKyDu
Mail: Dunja
Mail: Kyra
Mail: Nick
Mail: Sandra
Mail:  Roland
  Vereniging:

RoSaNiDu: Scouting Paula Geerts Groep Hoofddorp. Sandra doet de grote acties van de vereniging. Roland is voorziter. Nick is leiding van de scheepsmaatjes en voorzitter Plusscouts Dunja is lid van de Loodsen en is daarnaast ook welpenleiding bij de Shanti-horde. Ons clubblad (Roland redactie) geeft een mooi overzicht van de vereniging:
't Honkje 2017
't Honkje 2018

 Goede (en leuke) doelen:

Dunja is naar de World Jamboree in Japan geweest. Haar troep is genaamd Nemo WJ2015. Je kunt alle ervaringen zien op de Nemo website van scouting nederland of Nemo facebook pagina... 

Nick is met 11 andere nederlanders en 8 belgen naar de Filippijnen gegaan om daar vrijwilligers werk te doen in 2013. Sinds 2008 is MyCebu onderdeel van de Vriendschapsband Haarlemmermeer Cebu(VHC). Hier eerste kennismaking van Filippijnen met Nick.

Via Kiva zorg je voor de armen in deze wereld, die met een duwtje in de rug verder kunnen komen. Dit door leningen uit te delen via internet het zogenaamde microfinanciering. Wij maken deel uit van de groep "Nerds voor Entrepeneurs" wil je lid worden van die groep, laat mij je uitnodigen!!
Bij Artisklas hebben we na een bezoek, op 3 oktober 2015, met de Shantihorde van Scouting Paula Geerts, besloten om een stinkdier, genaamd Nymph te adopteren.
Bij Ecomare hebben we na mooi bezoekje aan Texel op 1 mei 2010 een zeehondje geadopteerd. Haar naam is Rianne. Het gaat goed met Rianne, via haar foto kom je meer te weten.